Over Websther

Websther Webdesign Mijdrecht Abcoude Vinkeveen Wilnis

Even kennismaken

Ik ben Esther Maarse, een bevlogen webdesigner uit Wilnis, De Ronde Venen

In 1998 had bijna ieder land een internetverbinding en was de digitale revolutie een feit. In dat jaar ronde ik mijn studie Grafische Vormgeving af en ging ik websites maken voor kwekers en exporteurs in Aalsmeer. Naast al mijn grafische kennis leerde ik nu handmatig schrijven in HTML; een secure klus waaraan op de kunstacademie (nog) geen aandacht werd besteed.

Het bezig zijn met deze techniek schonk veel voldoening en ik besloot mij verder te ontwikkelen als webdesigner bij een gerenommeerd ontwerpbureau in Hoofddorp. Hier specialiseerde ik me in het schrijven van CSS.

Met een collega startte ik in 2001 een allround webdesign bureau. Om het zelf onderhouden van websites voor klanten mogelijk te maken, bouwden we ons eigen CMS systeem. In 2005 gingen we over op WordPress en kwamen er webshops bij; met klanten uit het hele land en uit allerlei branches. Zowel b2b als b2c. Denk hierbij aan meubelstoffeerders, tekstbureaus, uitgeverijen en andere retailers.

Het blijven meebewegen met alle digitale ontwikkelingen en de vele tevreden klanten maakt dat ik dit werk nog steeds ontzettend graag doe! Bent u op zoek naar een nieuwe website? Neem dan contact op voor een offerte of een vrijblijvend gesprek.


Creatief, ervaren, geduldig, perfectionistisch, transparant…

Kortgeleden heb ik als freelancer onder de nieuwe naam Websther Webdesign mijn werkzaamheden voortgezet. Ik bied derhalve een drietal betaalbare website pakketten aan. In alle gevallen verzorg ik de technische kant en het ontwerp van de site. Het verschil zit in de bewerking en verwerking van de teksten en afbeeldingen: doet u dit zelf of wilt u dat Websther Webdesign het voor u regelt?

Welk pakket u ook kiest, uw bedrijf kan altijd rekenen op een professionele WordPress website met een ontwerp dat zich onderscheidt in uitstraling en effectiviteit, afgestemd op uw huisstijl en al uw verdere wensen.    


Websther Webdesign Mijdrecht Abcoude Vinkeveen Wilnis

Webdesign Mijdrecht Abcoude Vinkeveen Wilnis. Een WordPress website heeft u al voor 500 euro!